Willen jullie een trouwvideo laten maken?

Naast bruidsfotografie is een trouwclip of -film een hele mooie aanvulling op jullie bruidsreportage. Met een trouwvideo kunnen we jullie trouwdag met nog meer emotie vastleggen. Bovendien wordt ieder gebaar en elk geluid vastgelegd, het is een compilatie van alle mooie momenten en officiële gebeurtenissen.

Fotograaff: dé trouwvideograaf in Zeeland

Een van de dingen waar je bij Fotograaff voor kunt kiezen is een trouwclip met same-day-edit. Dit betekent dat we jullie trouwclip dezelfde dag nog bewerken. Aan het einde van jullie dag zullen we dus alle beelden direct verwerken in een trouwclip. Hierdoor kunnen jullie dezelfde dag nog, samen met jullie gasten, alle mooie momenten herbeleven. De trouwclip duurt zo’n 6 minuten en we zullen gebruik maken van jullie zelf gekozen muziek.

Trouwfilm laten maken in Zeeland

Wil je graag een langere versie van jullie trouwclip hebben? Ook dat is mogelijk. Naast de same-day-edit trouwclip, kunnen wij een trouwfilm maken van zo’n 12 tot 15 minuten. Uiteraard besteden we hierbij aandacht aan de sfeer van jullie bruiloft en aan wat jullie mooi vinden. Wat uniek is aan een trouwfilm, is dat alle momenten perfect weergegeven kunnen worden.

Laat geen moment verloren gaan, combineer film & fotografie

Je kunt er ook voor kiezen om film en fotografie met elkaar te combineren, zodat geen moment verloren gaat. Door te kiezen voor video én fotografie zijn jullie er van verzekerd dat jullie ieder moment nog eens kunnen herbeleven. Omdat wij werken met pakketten op maat, is voor iedereen een geschikt pakket te vinden. Bekijk onze prijslijst om jullie gewenste pakket samen te stellen.

Bekijk hieronder enkele trouwvideo’s die wij hebben gemaakt in het mooie Zeeland. Voor meer inspiratie kun je ook kijken op ons blog.

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Of graag kennismaken door middel van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op. 

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Wedding Marnix & Danielle

  Bekijk deze blog

  Zeeuws Genieten

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie in Middelharnis

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie, trouwfilm en familie shoot van de afgelopen week

  Bekijk deze blog

  Trouwfilm Arjen & Fiënna vandaag