Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal over wat je doet, waar je goed in bent of over het ontstaan. Dit verhaal moet op een heldere manier onder de aandacht komen bij de doelgroep. De perfecte manier om jouw verhaal te vertellen is via een bedrijfsfilm. Samen bedenken we een goed concept. Vervolgens realiseren we een professionele bedrijfsfilm, die spannend en creatief is gefilmd.

Bedrijfsfilm is… vertellen wat jou uniek maakt

Jouw verhaal vertellen is niet het enige doel van een bedrijfsfilm. De kijker moet enthousiast worden van jouw bedrijf. Zin krijgen om met jou in zee te gaan. We filmen dus niet alleen de oppervlakte, maar we gaan op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt.

Bedrijfsfilm is… rekening houden met alle kanalen

Wordt jouw film in het reclameblok kort voor het achtuurjournaal getoond of ga je viraal op Facebook? Adverteren als pre-roll op YouTube of uitzenden in de bioscoop? Wij houden rekening met het kanaal. Een online bedrijfsfilm moet in de eerste seconden overtuigen anders scrolt een bezoeker verder. Wij weten hoe de kijker blijft kijken en wat een mens boeit.

Bedrijfsfilm is… unieke beelden maken

Door onze rijke ervaring hebben we onder andere films mogen maken voor Visbeen Transport, Scania, Partner logistics, Tieleman keukens, Richard Groenendijk,Profielnorm, Ship Motion, Z-Wonen Architecten, Makelaar de dames en Vakcolor en Vincent vroegere eigenaar van WeDouble nu founder van Not a Number.

En het hele bijzondere film project van  Zeelenberg Architectenbureau .Door de zaak Fortuin geschreven romantische en zeer effectieve makelaarsfilm voor Zuidstad Makelaars Ode aan Zuid, met al 146.000 views. Door het gebruik van professioneel materiaal zoals drones, stabilizers (voor het stabiliseren van het beeld) en filmscripts van Reclamebureau de Zaak Fortuin, zorgen we voor een eindproduct met kwaliteit.

We filmen niet alleen de oppervlakte, maar we gaan op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt.

Wil jij meer informatie over een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons ons op via de mail, via facetime of een persoonlijk gesprek in onze studio.

Bekijk recente bedrijfsfilms
Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Zeelenberg Architectuur

  Bekijk deze blog

  Zendingswerk in Guinee Afrika

  Bekijk deze blog

  Bedrijfsclip voor flier systems

  Bekijk deze blog

  Visbeen Transport filmclip

  Bekijk deze blog

  Partner logistics bedrijfsfilm