Fotograaff wordt gevormd door Arjo van der Graaff, al 43 jaar werkzaam als fotograaf, cameraman.

Want dankzij zijn rijke ervaring is een reportage nooit routinewerk. Eenvoudigweg omdat we er te veel plezier in hebben en dus makkelijk en ontspannen fotograferen en filmen. Maar ook omdat we nooit voor een gemiddeld resultaat gaan. Ware creativiteit vertaalt zich in sterk beeld: waar je net wat langer naar blijft kijken. Dat vereist out-of-the-box kunnen denken, maar tegelijkertijd ook een goede technische basis.

Het aanvoelen van onze plek tijdens een reportage vinden wij heel belangrijk. Soms onzichtbaar aan het werk om een mooi moment niet te verstoren, maar het volgende ogenblik juist nadrukkelijk aanwezig om maximaal gebruik te kunnen maken van een uniek moment. Alles vanuit de passie om er echt iets moois en bijzonders van te maken. Om een concept te vertalen naar een concrete, opvallende fotoshoot ( filmwerk) of een reportage te vangen in het juiste licht. Dit doen we door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten.

Belangrijk voor ons in alle shoots is samen er iets fantastisch van te maken, een ongedwongens sfeer en vooral creatief vormgegeven.

Wat wij belangrijk vinden

Echte sfeerimpressies

Foto's van een speciale dag moeten het moment vangen. Geen regie, maar onbevangen en ontspannen beelden die een dierbare herinnering vormen.

Mooie styling

Oog voor detail en het gevoel of je deel uitmaakt van het beeld. Met goede styling zorgen we voor extra beleving.

Ongedwongen sfeer

Een goede fotograaf voegt zich in het moment. Weet zich te manisfesteren wanneer nodig en blijft op de achtergrond als het kan.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Even voorstellen:

  Arjo van der Graaff

  Mijn liefde voor fotografie en film ontstond op mijn dertiende verjaardag toen ik van mijn grote broer Theo, die met de SS Rotterdam uit Japan kwam gevaren, mijn eerste Olympus kreeg.

  Na de foto Akademie in Den Haag heb ik een prachtige tijd gehad met analoge fotografie, maar als 1 van de eerste fotografen van Nederland ben ik in 2001 overgestapt op digitaal waarvan ik sindsdien alle waanzinnige mogelijkheden met liefde omarm. Ik ben gek op beeld en vooral geïnspireerd door continue te vernieuwen

  Fearless photographers Fearless Photographers
  Beoordeling TPW 9.8 Fearless photographers