Perfectwedding Wij scoren een 9.8 op The Perfect Wedding -

Naast de mooiste dag van jullie leven vast te leggen via bruidsfotografie, kan een trouwfilm de dag vastleggen met nog meer emotie. Beweging, geluid, een miniem gebaar: een trouwfilm of trouwclip zorgt voor een compilatie van alle mooie beelden en officiële gebeurtenissen, gemonteerd tot een prachtige herinnering. Kiezen jullie voor een korte en bondige clip of voor een complete trouwfilm die alle highlights van de dag weer naar boven brengt?

Trouwclips met same-day-edit

Wat is er mooier dan aan het einde van jullie dag, samen met de gasten, de dag nogmaals te beleven. Wij werken via het same-day-edit principe waarbij we aan het einde van de dag alle beelden en gebeurtenissen direct verwerken in een trouwclip. In deze clip van zo’n 6 minuten vinden jullie een trouwfilmpje met volop emotie en sfeer, gedirigeerd op de door jullie zelf gekozen muziek. Op verzoek zorgen wij ook voor de apparatuur om de trouwclip ’s avond op een perfecte manier te vertonen.

Wat is er mooier dan om aan het einde van jullie dag, samen met de gasten, de dag nogmaals te beleven.

Een complete trouwfilm

Willen jullie achteraf een langere versie, met nog meer mooie en uitgebreidere momenten? Natuurlijk valt dat onder 1 van onze opties. Naast de same-day-edit trouwclip van 6 minuten kunnen wij zorgen voor een trouwfilm van 12-15 minuten. Een complete compilatie van alle mooie beelden en officiële gebeurtenissen, gemonteerd tot een prachtige herinnering.  We besteden hierbij aandacht aan de sfeer van de bruiloft en wat jullie mooi vinden.

Na afloop wordt de trouwclip en/of trouwfilm altijd online aan jullie aangeboden en krijgen jullie toegang tot al het videomateriaal van die dag.

Een bloem, een zoen, een mooi gebaar. Een trouwfilm draagt bij aan waardevolle herinneringen.

Trouwfilm & fotografie, de perfecte combinatie

Natuurlijk is het mogelijk om een trouwfilm te combineren met bruidsfotografie. In dat geval komt er een videograaf en een fotograaf naar jullie bruiloft. Bruidsfotografie is een vak apart en dat geldt ook voor bruidsvideografie. Door dit duo gaat er geen waardevol moment verloren en kunnen jullie achteraf genieten van spectaculaire foto’s en bewegende beelden van alle mooie momenten.

Hebben jullie nog vragen of hebben jullie interesse in een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op via de e-mail, de telefoon of via Facetime.

Bekijk recente trouwfilms

Hieronder zie je recente trouwfilms die we mochten realiseren. Is dit helemaal jouw stijl? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Wedding Marnix & Danielle

  Bekijk deze blog

  Zeeuws Genieten

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie in Middelharnis

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie, trouwfilm en familie shoot van de afgelopen week

  Bekijk deze blog

  Trouwfilm Arjen & Fiënna vandaag

  Een recensie van:

  Marlou & Rob

  "10 september 2016 was onze dag! Arjo heeft onze trouwdag echt ge-wel-dig gefilmd! De same day edit werd aan het begin van onze feestavond getoond. Super veel complimenten gehad! Het filmpje gaf echt aan hoe wij die dag beleefd hebben, alles zat erin. Het contact vooraf was ontzettend leuk en hadden er vanaf het begin af aan een heel goed gevoel bij. Tijdens de dag zelf hebben we ook erg om je moeten lachen, je bent zo fijn in de omgang en hebt leuke ideeën! Echt fantastisch, het filmpje maar ook jij als persoon! Bedankt!"

  Een recensie van:

  Kirsten Krommenhoek

  "Super fotograaf en videograaf! Wij hadden gekozen voor foto's en een videoclip. De videoclip werd dezelfde avond nog afgespeeld en gaf de dag super weer! Wat een positieve reacties hebben wij hierop gekregen. Ook de manier van fotograferen was heel natuurlijk! ze zijn bereid je overal mee te helpen en denken mee!"

  Fearless photographers Fearless Photographers
  Beoordeling TPW 9.8 Fearless photographers