Perfectwedding Wij scoren een 9.8 op The Perfect Wedding -

Naast de mooiste dag van jullie leven vast te leggen via bruidsfotografie, kan een trouwfilm de dag vastleggen met nog meer emotie. Beweging, geluid, een miniem gebaar; een trouwfilm of trouwclip zorgt voor een compilatie van alle mooie beelden en officiële gebeurtenissen, gemonteerd tot een prachtige herinnering.

Trouwclips met same-day-edit

Wat is er mooier dan om aan het einde van jullie dag, samen met de gasten, de dag nogmaals te beleven. Wij werken via het same-day-edit principe waarbij we aan het einde van de dag alle beelden en gebeurtenissen direct verwerken in een trouwclip van ongeveer 6 minuten. Een clip vol emotie en sfeer, gedirigeerd op jullie zelf gekozen muziek.

Op verzoek zorgen wij ook voor de apparatuur om een ‘s avonds de trouwclip perfect te vertonen

Wat is er mooier dan om aan het einde van jullie dag, samen met de gasten, de dag nogmaals te beleven.

Trouwfilm lange versie

Willen jullie achteraf een langere versie, met nog meer mooie en uitgebreidere momenten? Natuurlijk valt dat onder 1 van onze opties. Naast de same-day-edit trouwclip van 6 minuten kunnen wij zorgen voor een trouwfilm van 12-15 minuten. Een complete compilatie van alle mooie beelden en officiële gebeurtenissen, gemonteerd tot een prachtige herinnering. Bekijk al onze mogelijkheden is onze online prijslijst.

Na afloop wordt de trouwclip en/of trouwfilm altijd online aan jullie aangeboden en krijgen jullie toegang tot al het videomateriaal van die dag. Hebben jullie nog vragen of hebben jullie interesse in een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op via de e-mail,  de telefoon of via facetime.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Je bericht

Bekijk deze blog

Weddingfilm in Orangerie Elswout

Bekijk deze blog

Zeeuws huwelijk op eigen stee

Bekijk deze blog

Drie maal Borsele

Bekijk deze blog

bruidsfotografie in Oud beijerland Richard & Rianne

Bekijk deze blog

bruidsfotografie in Hertogenbosch Koen & Janneke

Een resencie van:

Marlou & Rob

"10 september 2016 was onze dag! Arjo heeft onze trouwdag echt ge-wel-dig gefilmd! De same day edit werd aan het begin van onze feestavond getoond. Super veel complimenten gehad! Het filmpje gaf echt aan hoe wij die dag beleefd hebben, alles zat erin. Het contact vooraf was ontzettend leuk en hadden er vanaf het begin af aan een heel goed gevoel bij. Tijdens de dag zelf hebben we ook erg om je moeten lachen, je bent zo fijn in de omgang en hebt leuke ideeën! Echt fantastisch, het filmpje maar ook jij als persoon! Bedankt!"

Een resencie van:

Kirsten Krommenhoek

"Super fotograaf en videograaf! Wij hadden gekozen voor foto's en een videoclip. De videoclip werd dezelfde avond nog afgespeeld en gaf de dag super weer! Wat een positieve reacties hebben wij hierop gekregen. Ook de manier van fotograferen was heel natuurlijk! ze zijn bereid je overal mee te helpen en denken mee!"

Fearless photographers Fearless Photographers
Beoordeling TPW 9.8 Fearless photographers