Ieder huwelijk is bijzonder en ieder bijzonder moment moet dan ook vastgelegd worden zodat jullie later een mooie herinnering hebben aan jullie trouwdag. Terwijl jullie volop van jullie dag genieten, zorgen wij ervoor dat we geen moment missen. Dit begint vanaf het moment dat jullie je klaar gaan maken voor de grote dag, tot aan het diner.

Trouwfotograaf Vlaanderen

Fotograaff kenmerkt zich door het maken van échte sfeerimpressies, mooie styling en een ongedwongen sfeer. Samen met jou maken we er een fantastische bruidsreportage van. Door onze jarenlange ervaring weten we precies de juiste locaties voor opnames te vinden en zo kunnen we jullie op jullie mooist vastleggen.

Trouwfilm maken

Naast bruidsfotografie kunnen we de dag ook vastleggen door middel van een trouwfilm. In deze film kunnen we de emotie nog beter vastleggen en monteren tot een prachtige herinnering. Tevens kunnen we deze trouwclip dezelfde dag nog bewerken, waardoor je deze aan het einde van de dag, samen met jullie gasten, kunt bekijken.

Bruidsfotografie op maat

Omdat iedere bruiloft uniek is, en iedereen andere wensen heeft, werken wij met pakketten die je zelf op maat kunt samenstellen. Zo kun je kiezen voor alleen bruidsfotografie maar ook voor bruidsfotografie en een trouwfilm. Buiten de fotografie kun je er ook voor kiezen om al je mooiste foto’s te laten bundelen in een trouwalbum, zodat jullie een mooie, tastbare herinnering hebben aan jullie huwelijksdag.

5 bijzondere trouwlocaties in Vlaanderen

Naast de bruidsfotografie is de locatie misschien nog wel belangrijker. De trouwlocatie is medebepalend voor de sfeer en comfort van je gasten. Houd je bijvoorbeeld van een klassieke bruiloft? Of is industrieel of landelijk meer jouw thema? Laat je inspireren door deze vijf bijzondere en unieke locaties.

Tip 1: Trouwen bij Hoeve de Roode Poorte
Als je houdt van een landelijke sfeer, dan is dit zeker een geschikte locatie voor jou. In Hoeve de Roode Poorte beschik je over je eigen schuur. Je kiest zelf jouw traiteur, bepaalt de indeling en je mag de locatie naar eigen wens inrichten. Je kan alle kanten op.

Tip 2: Trouwen in het operagebouw in Antwerpen
Dit theater dateert uit 1907 en is een statig gebouw. Dit is daarom dé perfecte locatie voor een klassieke bruiloft. De foyer van het operagebouw is geschikt voor een receptie of diner. Is deze locatie bezet? Dan kun je ook uitwijken naar het operagebouw in Gent of balletresidentie Theater ‘t Eilandje.

Tip 3: Trouwen op landgoed Altembrouck
Het landgoed ligt midden in de natuur, een prachtig huis, klassiek ingericht. Met de vele verschillende kamers is deze trouwlocatie heel veelzijdig. En niet onbelangrijk: landgoed Altembrouck heeft een prachtige bruidssuite. Na je bruiloft kun je hier dus zeker nog een nachtje blijven.

Tip 4: Trouwen in de Oude Vismijn
De Oude Vismijn kent een rijke geschiedenis. Met zijn twee prachtige zalen: De Lieve en De Markt, kun je wel 1050 gasten uitnodigen. Uiteraard kunnen de zalen ook apart gehuurd worden. De zalen hebben een industrieel karakter, perfect dus voor een moderne bruiloft.

Tip 5: Trouwen in het Atomium
Wist je dat je kunt trouwen in hét symbool van Brussel? Je kunt de bollen van het Atomium huren, deze geven een prachtig uitzicht over Brussel. De locatie is modern en industrieel en geeft je veel mogelijkheden. Zo kun je één, maar ook heel het Atomium afhuren.

Ben je benieuwd naar onze bruidsfotografie? Bekijk dan ons blog. Daarnaast geven we je graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail, FaceTime of een persoonlijk gesprek in onze studio. 

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Wedding Marnix & Danielle

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie in Utrecht Chiel & Marijke

  Bekijk deze blog

  Liefde in Zoutelande

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther