Voor de Cama zending filmden wij  een docu in Guinee Afrika in de afgelopen weken . Diep in het oerwoud van Guinee leven Jon en Anja Erickson beide zendelingen voor de Cama zending. Het doel van de film is te laten zien hoe Church planting in zijn werk gaat. Jon heeft ook de Hope Clinic gesticht en misschien maakt dit verhaal iets duidelijk hoe het in zijn werk gaat.

Precies in de weken dat wij er waren werd er een baby naar de kliniek gebracht. Deze baby (ook op de foto en film zichtbaar met moeder) was door de medicijn man in het dorp ingesmeerd met een dodelijke zalf. De baby had een gespleten gehemelte en volgens de medicijnman daardoor vervloekt. Vier keer was de baby ingesmeerd en in een hoekje gelegd om te sterven.

Medewerkers van de Hope Clinic ontfermden zich over de moeder en na een jaar van op gewicht komen was de operatie mogelijk. De moeder kwam  in de Hope Clinic in aanraking met het geloof en met haar getuigenis van de genezing, word zo een klein zaadje gepland in het dorp waar zij woont.

Op deze reis ontmoetten wij ook zendeling Agaath Bakker die ons hielp als tolk en om de zeer zware en niet ongevaarlijke reis te maken naar het oerwoud. Over haar werk maak ik later ook een film. Hierbij de korte versie van de film en wat sfeer beelden.

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Fotoschoot voor KLM & easyjet & Transavia

Bekijk deze blog

Reklame fotografie voor Aspect-Ict

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Utrecht Chiel & Marijke

Bekijk deze blog

Liefde in Zoutelande