Bedrijfsfotografie arjo van der graaff

Vlak voor de wintersportvakantie vorige week stonden drie dagen fotografie voor Scania Rusland gepland. De Trucks komen uit de fabriek in Zwolle en worden bij de door ons gehuurde studio in Zoeterwoude Rijndijk afgeleverd. Een waslijst van 97 foto’s was de opdracht. en dat redde we net met 3 man in drie dagen. Ik had Henri Westerveld ingehuurd voor de beeldbewerking die gelijk na de opname de foto’s in Capture One bewerkte. Opname apparatuur was de Phase one op de Fuji 6 x 8.

Elke keer dat ik bij Van der Vaart producties ben en de studio huur word ik bijgestaan door super vakman en lichtfreak Rene. Er zijn niet veel meer auto studio’s over ik vind dit toch mooier dan gerendeerde beelden van de computer .

Gisteren net terug van vakantie een spoedklus voor Vos Logistics( een trouwe klant) ook weer van een nieuwe truck (Scania) met trailer de Vos CuBoLinerR . Een mooi belading systeem  van afneembare wanden zorgt voor veiligheid en veel ruimte. Omdat het somber was ook hier alles uitgelicht met Studio lampen .Scania Trucks bedrijfsfotografie_0850 Scania Trucks bedrijfsfotografie_0856Scania Trucks bedrijfsfotografie_0851 Scania Trucks bedrijfsfotografie_0852 Scania Trucks bedrijfsfotografie_0853 Scania Trucks bedrijfsfotografie_0854 Scania Trucks bedrijfsfotografie_0855.

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Fotoschoot voor KLM & easyjet & Transavia

Bekijk deze blog

Reklame fotografie voor Aspect-Ict

Bekijk deze blog

Vissers met oorringen expositie Goedereede

Bekijk deze blog

Verloskundigenpraktijk Nieuw Leven Ridderkerk

Bekijk deze blog

Zeelenberg Architectuur