Bruidsfotografie  Oud Beijerland en feest in Koetshuis

Deze week weer schitterende albums gemaakt waaronder die van Bert en Lenie.

Bert en Lenie wilden een ontspannen fotoserie, gewoon spontaan wat we onderweg tegenkwamen. Bert werd ook heel relaxt in de mooie klassieke Porche lekker cabrio , blijft ook leuk als je zelf mag rijden.Lenie vond ik ook heel fotogeniek en stijlvol. Weddingplanner Joanne van der Lely had de dag mooi gestild. De broer van Lenie had het schitterende boeket verzorgt in tinten roze , wat ook terugkwam in de mannendassen.  Trouwlocatie was het oude raadhuis in Oud Beijerland waar een trompettist boven aan de trappen stond , blijft een top locatie dat oude raadhuis.. Feestlocatie was het Koetshuis in Ridderkerk.

De vormgeving van het album is iedere keer weer een uitdaging. je hebt een paar duizend bestanden. Deze zijn in het raw formaat. Daardoor kan je heel mooie correcties maken. Je begint met een leeg blad op de Mac en dan zet je de keus om naar jpeg en exporteer de foto naar het albumblad . De vormgeving staat niet vast en verzinnen we per albumblad.

Dan word het album gedrukt op echt fotopapier en ingebonden door een authentieke boekbinderij in Limburg. Het is een top product dat qua strakheid en uitvoering zeer fraai is.

bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_288bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_261bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_260bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_287bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_267bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_278bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_262bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_263bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_285bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_264bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_265bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_271bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_280bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_272bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_266bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_273bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_274huwelijk oud beijerland juf_297bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_283bruidsfotografie Oud Beijerland en feest in Koetshuis_282

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Utrecht Chiel & Marijke

Bekijk deze blog

Liefde in Zoutelande

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther