Perfectwedding Wij scoren een 9.8 op The Perfect Wedding -

Nog even en dan worden jullie papa en mama. Jullie zijn beide in verwachting van een prachtig kindje. Misschien voel jij als mama de kleine al schoppen en bewegen, maar papa leeft natuurlijk net zo goed mee. Een zwangershapsshoot met je partner is dé manier om dit gevoel voor altijd vast te leggen.

Mijn naam is Arjo de Graaff en ik ben al tientallen jaren fotograaf van beroep. Laat mij jou en je partner fotograferen. Een zwangerschapsshoot met jouw man of vriend is later een mooi aandenken aan deze mooie periode, waarbij jullie samen negen maanden toeleefden naar de geboorte van een kindje.

Jullie kiezen waar de zwangerschapsshoot plaatsvindt. Op het strand of juist in het bos? In de binnenstad van Amsterdam of lekker dicht bij huis? Laat het mij weten. Heb je geen inspiratie, dan ken ik genoeg leuke plekken in Nederland en België om creatieve foto’s van jullie samen te maken.

Word je liever alleen gefotografeerd? Of wil je huisdieren, andere kinderen of familieleden uitnodigen? Ook dat kan! Het is jouw zwangerschapsshoot, dus jij bepaalt de invulling.

Benieuwd naar de prijzen? Je vindt ze op deze pagina!

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

    Je naam

    Je e-mail

    Je telefoonnummer

    Je bericht