Perfectwedding Wij scoren een 9.8 op The Perfect Wedding -

Vind je het leuk om jou en je buik te fotograferen? Wij verzorgen ook zwangerschapsfotografie. We maken de mooiste foto’s van je zwangerschap. Spontane foto’s met je partner of juist alleen. 

Foto’s van jouw zwangerschap zijn ontzettend waardevol. Het is een periode die slechts negen maanden duurt. Over vijf jaar bekijk je samen met jouw eigenwijze kleutertje de foto’s van de fotoshoot. “Zat ik daar in, mama?”, vraagt je kindje. “Ja,” zal je zeggen, “Het was een prachtige periode.”

Zwangerschapsfotografie heeft te maken met intimiteit. Het is daarom belangrijk om de shoot op een plek te doen waar jij je prettig voelt. In het bos, op het strand, in de stad of juist in huiselijke omgeving? Er zijn genoeg mogelijkheden. Nodig de mensen uit, die je graag bij de shoot wilt hebben, zoals je partner, ouder(s) of vrienden. Zelfs huisdieren kunnen gekiekt worden.

Benieuwd naar mogelijkheden van zwangerschapsfotografie? Vele aanstaande moeders gingen je voor. Bekijk de foto’s op deze pagina of bekijk de tarieven.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

    Je naam

    Je e-mail

    Je telefoonnummer

    Je bericht