zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0662

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0661 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0663 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0664 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0665 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0666 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0667 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0668

DCIM100MEDIA

zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0670 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0678 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0677 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0673 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0672 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0674 zeeuws-buitenhuwelijk-van-marco-willeke_0676

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daar droomt toch iedereen van? Als bruidegom je bruid ophalen in een witte Audi R8, en als bruid schitteren in een bruidsjurk van Amore? En dan ook nog eens je bruiloft vieren met een stralende zon in de achtertuin bij je ouders.

Afgelopen woensdag is Marco, de bakker van Borssele, getrouwd met z’n Willeke. Een jong en ondernemend stel die twee! Samen runnen ze hun eigen ‘Marco’s Bakhuys’. Beiden komen uit het Zeeuwse dorpje.

’s Morgens vroeg scheen het prachtige lentezonnetje al op de mooi versierde achtertuin, die was omgetoverd als feestlocatie. Zelfs het ja-woord klinkt romantisch in de buitenlucht. Wat een super sfeer!

Een heerlijke ontspannen bruidsreportage met Marco & Willeke. Uiteraard in hun eigen bakkerij met sfeervol huisje – bij de molen in Borssele (speciaal voor de bruiloft van de bakker stond te molen in ’trouwstand’) – ‘de Timmerfabriek’ in Vlissingen (een uniek industrieel erfgoed met bijzondere architectuur) – nog wat vrolijke foto’s op de boulevard en bij die leuke kleurige strandhuisjes op het Nollestrand. En Joop (de videograaf) was er weer bij om een prachtige ‘same day edit’ (weddingclip) te maken. Tijdens de feestavond al op het witte doek te zien!

Kortom een TOP DAG!

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Ouddorp

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

Bekijk deze blog

Zeeuws Genieten

Bekijk deze blog

Jurriaan & Liesbeth bruidsfotografie Oranjerie Barneveld

[jr_instagram id="2"]