Een gers zakelijk portret? Daarvoor neem je contact op met Fotograaff. Statig, charmant, casual of juist authentiek: wij maken het zakelijk portret dat bij jou past.

Fotograaff is het bedrijf van Arjo & Astrid van der Graaff. Van groepsfoto’s tot bruidsfotografie en van bedrijfsfilms tot portretfoto’s: we vinden het allemaal leuk om te doen. De laatste jaren neemt de vraag naar zakelijke portretfoto’s toe. Het liefst komen wij daarvoor naar jou toe. Ben jij werkzaam of woonachtig in Rotterdam, laat ons jou dan in je ‘natuurlijke habitat’ fotograferen. Onder de Erasmusbrug, abseilend van de Euromast, tussen kleurrijke kraampjes in de Markthal of juist op de historische Wilhelminapier? Samen maken we het mooiste zakelijke portret.

Zakelijk portret in Rotterdam

Door te spelen met licht, posities, lenzen en kleuren ontstaan fascinerende portretten. Het eindresultaat is een foto die matcht bij jou als mens en als professional. Hoe wil jij dat klanten jou zien? Je kunt een zakelijk portret gebruiken als profielfoto op LinkedIn (denk hierbij aan een headshot) of voor op een landingspagina op de website. Maar wist je de dat sommige zakelijke portretten van ons in het museum hangen? Ja, een zakelijk portret kan dus ook kunst zijn!

Zakelijk portret nodig? Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op. Als de opdracht doorgaat, kom ik graag naar je toe en maken we enkele spraakmakende foto’s. Hopelijk tot snel!

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

    Je naam

    Je e-mail

    Je telefoonnummer

    Je bericht