Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat het liefst alles wordt vastgelegd, zodat je later nog een terug kunt kijken op jullie trouwdag. Wij bieden hiervoor verschillende opties aan.

Bruidsfotografie, trouwfilm of allebei?

Bij ons kun je kiezen tussen bruidsfotografie, een trouwfilm of voor een all-in pakket, dan krijgen jullie allebei. Onze reportages zijn altijd onbeperkt in uren en gratis door heel Nederland. Wij weten uit ervaring dat jullie huwelijksdag niet in een aantal uren vast te leggen is, daarom begint de ‘bruidsfotografie’ al zodra jullie je klaar gaan maken voor jullie grote dag tot aan het diner.

Willen jullie de mooiste momenten van jullie trouwdag met nog meer emotie beleven? Wij maken ook trouwfilms. In deze film worden alle mooie en officiële momenten van jullie dag vastgelegd en krijgen jullie een same-day-edit, zodat jullie aan het einde van de dag alle momenten nog eens kunnen herbeleven met jullie gasten. Naast de same-day-edit kunnen jullie ook nog kiezen voor de lange versie van jullie trouwfilm.

Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk. Zo worden alle moment, emoties en de sfeer optimaal op beeld vastgelegd.

Wij kiezen voor bruidsfotografie

Bruidsfotografie is mogelijk vanaf €1490,- euro. Willen jullie later de mooiste foto’s terugzien in een trouwalbum, dan kun je kiezen uit een 35 x 35 cm of een 40 x 40 cm album. Wanneer jullie kiezen voor een 35 x 35 cm album bedragen de kosten €1995,- euro. Kiezen jullie voor het grotere album van 40 x 40 cm kost dit €2095,- euro. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om geen trouwalbum te nemen, dan ontvang je de foto’s digitaal.

Altijd inclusief:
– Een kennismakingsgesprek (live of via Facetime)
– 150 nabewerkte foto’s in JPG
– Alle bestanden van jullie trouwdag in RAW
– Geen uurloon en geen reiskosten

Wij kiezen voor een trouwfilm

Jullie krijgen een same-day-edit voor €1390,- euro. In deze same-day-edit worden alle mooie momenten van jullie dag samengevat in ongeveer 6 minuten. Willen jullie achteraf nog een langere versie ontvangen? Dat kan, dit pakket kost €1890,- euro. Deze film duurt 12-15 minuten en bevat een complete compilatie van jullie grote dag.

Altijd inclusief:
– Een kennismakingsgesprek (live of via Facetime)
– Same-day-edit van ongeveer 6 minuten (‘s avonds vertoonbaar)
– Alle filmbestanden van jullie trouwdag in RAW
– Geen uurloon en geen reiskosten

Wij kiezen voor bruidsfotografie en een trouwfilm

Wanneer je kiest voor het complete pakket worden jullie zowel gefotografeerd als gefilmd, al jullie mooie momenten zullen volledig vastgelegd worden op beeld en film. Voor jullie trouwalbum hebben de keuze uit een 35 x 35 cm album, dit kost €3190,- euro. Of wanneer jullie kiezen voor het grotere album van 40 x 40 cm bedragen de kosten €3290,- euro. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om geen album te nemen, dan kost dit pakket €2690,- euro.

Altijd inclusief:
– Een kennismakingsgesprek (live of via Facetime)
– Een fotograaf en cameraman
– Same-day-edit van ongeveer 6 minuten (‘s avonds vertoonbaar)
– 150 nabewerkte foto’s in JPG
– Alle bestanden (foto’s + film) in RAW
– Geen uurloon en geen reiskosten

Stel je pakket samen

Door middel van een paar eenvoudige stappen stellen jullie zelf jullie ideale pakket samen. Kijk hier om jullie perfecte pakket samen te stellen of neem vrijblijvend contact met ons op zodat we al jullie vragen kunnen beantwoorden.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Wedding Marnix & Danielle

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie in Utrecht Chiel & Marijke

  Bekijk deze blog

  Liefde in Zoutelande

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

  Bekijk deze blog

  Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther

  Een recensie van:

  Bastian & Marlies

  Wij hebben geweldige ervaringen en ook reacties van onze gasten gekregen over Astrid (fotograaf) en Joop (videograaf). Ze hebben onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd, we zouden direct weer voor hen kiezen. Het enthousiasme van Astrid werkt erg aanstekelijk.. :)

  Bastian en Marlies Bijl

  Een recensie van:

  Marlou & Rob

  "10 september 2016 was onze dag! Arjo heeft onze trouwdag echt ge-wel-dig gefilmd! De same day edit werd aan het begin van onze feestavond getoond. Super veel complimenten gehad! Het filmpje gaf echt aan hoe wij die dag beleefd hebben, alles zat erin. Het contact vooraf was ontzettend leuk en hadden er vanaf het begin af aan een heel goed gevoel bij. Tijdens de dag zelf hebben we ook erg om je moeten lachen, je bent zo fijn in de omgang en hebt leuke ideeën! Echt fantastisch, het filmpje maar ook jij als persoon! Bedankt!"

  Een recensie van:

  Marjolein

  "Super fotograaf! Schitterende foto's en een ongelofelijk mooi album als eindresultaat. Maar minstens zo belangrijk t zijn gewoon hele leuke en gezellige mensen."

  Een recensie van:

  Lisanne

  Mede dankzij Arjo en Astrid hebben wij een fantastische dag gehad. Het zijn hele vriendelijke en fijne mensen, die beschikken over veel mensenkennis. Wij hebben gekozen voor een fotoalbum en een same-edit trouwfilm. In de trouwfilm zijn de kleinste details vastgelegd, die onze dag zo goed weergeven. De film is waanzinnig mooi geworden en echt een aanrader voor iedereen!

  Fearless photographers Fearless Photographers
  Beoordeling TPW 9.8 Fearless photographers