Ook weleens leuk om het bruidspaar aan het woord te laten op ons blog.

Lees hoe Chanot en Elize hun dag beleefden!

“Een paar maanden voor ons huwelijk hebben wij Arjo en Astrid als onze foto en videograaf uitgekozen. Dit omdat zij al zeker 5 van mijn tantes gefotografeerd hebben en bij mijn tante die als laatst trouwde was ik helemaal weg van het filmpje.

Het was super mooi weer, strak blauwe lucht en we hadden er super veel zin in. Je weet natuurlijk niet wat je kan verwachten en zeker mijn man was best zenuwachtig voor de fotografen. Toen wij eenmaal op onze eerste locatie in Numansdorp onze eerste foto’s hadden gemaakt zaten we samen in de auto en zeiden we tegen elkaar, wat is het leuk he! We hadden niet verwacht dat het foto’s maken ook zo leuk zou zijn.

Ook zijn wij met de sameday edit video echt super blij! Je kan de dag helemaal terug beleven en beelden zien waar je zelf niet bij bent geweest. We hebben onwijs veel complimenten gekregen over onze video.

We hebben echt een hele leuk dag gehad, we zouden het zo nog een keer over doen!   Een zonnetje maakt een hele hoop goed, iedereen was hierdoor ook zo relaxed.

We hebben het super ervaren met Arjo en Astrid zijn super blij met het resultaat.”

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Utrecht Chiel & Marijke

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie bij landgoed Twistvliet

Bekijk deze blog

Liefde in Zoutelande

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Ouddorp

[jr_instagram id="2"]