Bruidsfotografie in Zeeland door Astrid van der Graaff

Sneeuwstormen joegen over Zeeland heen vorige week maar Jan Pieter en Cornelia trotseerde stoer het weer en bruidsfotografe Astrid fotografeerde hen op hun lievelings locatie het strand in Domburg.

Hoop deze week ook nog te kunnen bloggen met waanzinnige trouwfoto’s , qua tijd misschien onmogelijk want 4 bruidsreportages in 1 week is megadruk maar wel super!

Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0885Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0887Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0889Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0891 Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0890Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0888Bruidsfotografie Zeeland in de sneeuw_0886

  Zwaluwe bouw bedrijfsfotografie

Opdracht fotografeer de directie en uitvoerders voor op de website. Kees Teeuw van Lightmedia was de opdrachtgever om in het prachtige renovatie project, het filmtheater in Dordrecht de shoot te maken.

zwaluwe bouw bedrijfsfotografie_0894 zwaluwe bouw bedrijfsfotografie_0895zwaluwe bouw bedrijfsfotografie_0896zwaluwe bouw bedrijfsfotografie_0897

  Fotoshoot op een Urban locatie

Ferry freelance medewerker van Harvest Creative reclamebureau wilde een leuke fotoshoot met zijn familie op locatie.

fotoshoot op urban locatie_0898 fotoshoot op urban locatie_0900fotoshoot op urban locatie_0899

  Save the date

Als je de zoon bent van de bekende rijwielhandel Jan Verschoor uit Ridderkerk en je gaat trouwen dan gebruik je natuurlijk een mooie transport fiets voor een save the Date kaart  .

loveshoot_0892loveshoot_0893

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in De Heeren van Ambacht

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Nieuwpoort

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Goes