Jullie zoeken een huwelijksfotograaf. Wil je dat een vriend of vriendin foto’s maakt of kies je voor prachtige foto’s van een trouwfotograaf?

Wat kost een huwelijksfotograaf?

De prijzen voor een fotograaf lopen uiteen. Stel, je vraagt een kennis om de mooie momenten vast te leggen, dan kom je misschien weg met een doos Merci of een cadeaubon. Huwelijksfotograaf is echter een vak apart. Er mag geen moment gemist worden! Wil je dus mooie, professionele foto’s, dan is het verstandig om hiervoor budget te reserveren.

Een huwelijksfotograaf kost gemiddeld €1.000 tot €2.500 euro. Voor dit bedrag is een fotograaf de hele dag op jullie bruiloft aanwezig. Ook kun je er vanuit gaan dat je alle foto’s van een fotograaf krijgt. Optioneel is het mogelijk om een trouwalbum te laten maken.

Fotograaf huwelijk: onze prijzen

Bij Fotograaff.nl betaal je €1490,- euro all-in. Er is dan een kennismaking vooraf en je ontvangt 150 nabewerkte foto’s in JPG op een USB-stick. Natuurlijk ontvang je ook alle RAW-bestanden. Dat zijn de ‘ruwe’ foto’s, die je eventueel zelf nog kunt nabewerken of kunt laten afdrukken. Onze fotograaf is de hele dag op jullie trouwdag aanwezig om prachtige foto’s te maken en jullie betalen tevens geen extra uurloon of reiskosten.

Uiteraard is het standaard trouwpakket uit te breiden met extra opties, zoals een trouwfilm of een trouwalbum. Bekijk onze actuele prijslijst voor een overzicht van alle tarieven.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

    Je naam

    Je e-mail

    Je telefoonnummer

    Je bericht