Een huwelijksdag behoort tot een van de mooiste momenten uit jullie leven, daarom is het extra bijzonder om deze dag perfect vast te leggen. Als bruidsfotograaf ben je altijd op zoek naar deze bijzondere momenten, zodat jullie later nog eens terug kunnen kijken naar deze mooie dag.

Bruidsfotograaf België

Wij weten dat jullie huwelijksdag niet in een aantal uren is vast te leggen, daarom zijn onze reportages altijd onbeperkt in uren. Wij geven jullie alle ruimte om te genieten van deze bijzondere dag, terwijl wij alle speciale en mooie momenten vastleggen. Dit begint al zodra jullie je gaan klaar maken voor de huwelijksdag en eindigt bij het diner.

Een trouwfilm maken

Hebben jullie een super toffe openingsdans? Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat we deze vastleggen op foto’s of film. Want jullie kunnen er ook voor kiezen om jullie trouwdag vast te laten leggen in een trouwfilm. Doordat wij de trouwclip dezelfde dag nog bewerken, kunnen jullie deze aan het einde van de dag, samen met jullie gasten, bekijken.

Iedere bruiloft is uniek

Daarom werken wij met pakketten, die je zelf op maat kunt samenstellen. Of je nu kiest voor alleen bruidsfotografie of voor een combinatie tussen fotografie en film, alles is mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe je het hebben wilt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om naderhand alle foto’s te laten bundelen in een mooi trouwalbum, zo heb je een tastbare herinnering aan deze prachtige dag.

5 unieke trouwlocaties in België

Bij je bruiloft hoort natuurlijk een prachtige locatie. Laat je inspireren door deze vijf, waanzinnige en unieke locaties in België. Of je nu voor een sprookjesachtig huwelijk gaat, of meer houdt van modern, er zit zeker een geschikte locatie voor je tussen.

Tip 1: Trouwen bij de Dikke van Dale
De Dikke van Dale is een historisch pand en een echte droomlocatie aan de kust. Zeker wanneer je bruiloft een klassiek tintje heeft, is dit een uitstekende locatie. De Dikke van Dale is een voormalig Klooster en heeft al zijn authentieke details nog behouden.

Tip 2: Trouwen in dansclub Highstreet
Houd je meer van een modernere bruiloft? Dan is wellicht de legendarische discotheek Highstreet dé perfecte locatie voor jou. Je kunt hier de dansvloer afhuren waarbij jouw feest van A tot Z wordt verzorgd.

Tip 3: Trouwen in bierbrouwerij Rodenbach
Misschien wel de ultieme jongensdroom: trouwen in een bierbrouwerij. Dit kan bij bierbrouwerij Rodenbach. Het is een stoere en industriële locatie, maar ook romantisch en warm.

Tip 4: Trouwen bij de Heerlijckyt van Elsmeren
Heb je altijd al een sprookjesachtig huwelijk gewild? Dan is dit de perfecte trouwlocatie voor jou. Met zijn ruime hal, eetzaal, zeventien slaapkamers, orangerie, torenkamer en bibliotheek is dit een bijzonder sprookjesachtige locatie.

Tip 5: Trouwen bij C-Mine
Industriëler dan dit wordt het niet: trouwen in een oude steenkoolmijn. Deze locatie dankt zijn bijzondere karakter aan de oude mijngebouwen en installaties, die er nog steeds staan.

Ben je benieuwd naar onze bruidsfotografie? Bekijk dan ons blog. Daarnaast geven we je graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail, FaceTime of een persoonlijk gesprek in onze studio. 

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

    Je naam

    Je e-mail

    Je telefoonnummer

    Je bericht