Huwelijk Dordrecht & Villa Augustus

Vorige week was het huwelijk van Bert en Willeke in het sfeervolle Dordrecht. Als je in januari trouwt weet je het nooit met het weer . Maar Bert en Willeke hadden zich goed voorbereid , en hadden de grote kerk van Dordrecht , oude Stadhuis en Villa Augustus als fotolocatie . De  lunch in Villa Augustus was heel gezellig en ontspannen. Willeke had haar jurk zelf ontworpen en Bert paste daar in zijn jacquet heel mooi bij.

Villa Augustus in Dordrecht is verassend retro , en heeft een fraaie tuin en Hotel  met grappige winkeltjes. Na de lunch en de kerk was het feest in Campagne in Hardinxveld waar ook de kinderreceptie was.

huwelijk dordrecht en Villa Augustus_329huwelijk dordrecht en Villa Augustus_315huwelijk dordrecht en Villa Augustus_316huwelijk dordrecht en Villa Augustus_306huwelijk dordrecht en Vila Augustus_325huwelijk dordrecht en Villa Augustus_318huwelijk dordrecht en Villa Augustus_322huwelijk dordrecht en Villa Augustus_305huwelijk dordrecht en Villa Augustus_302huwelijk dordrecht en Villa Augustus_301huwelijk dordrecht en Villa Augustus_312huwelijk dordrecht en Villa Augustus_307huwelijk dordrecht en Villa Augustus_331huwelijk dordrecht en Villa Augustus_333huwelijk dordrecht en Villa Augustus_332huwelijk dordrecht en Villa Augustus_313huwelijk dordrecht en Villa Augustus_311huwelijk dordrecht en Villa Augustus_310huwelijk dordrecht en Villa Augustus_309huwelijk dordrecht en Villa Augustus_308huwelijk dordrecht en Villa Augustus_300huwelijk dordrecht en Villa Augustus_298huwelijk dordrecht en Villa Augustus_299

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Utrecht Chiel & Marijke

Bekijk deze blog

Liefde in Zoutelande

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther