Een bruiloft kost gemiddeld €5.000 tot €20.000 euro. Dit is van meerdere factoren afhankelijk.

Bepaal eerst hoeveel geld jij en je partner willen besteden aan de bruiloft. Zet daarna op een rij wat jullie wel en niet belangrijk vinden. Misschien dat de trouwjurk heel belangrijk is, maar de feestlocatie minder. Op die manier weet je waar je meer geld aan wilt uitgeven.

Waar vind ik de juiste fotograaf?

Als je foto’s niet heel belangrijk vindt, kun je een goede vriend of vriendin vragen om foto’s te maken. Maar als je het wel belangrijk vindt om prachtige trouwfoto’s te hebben voor later, dan is het verstandig om een goede huwelijksfotograaf te zoeken.

Om te ontdekken wie of welke fotograaf bij jullie past kun je allereerst goed kijken naar de foto’s van de fotograaf. Welke stijl spreekt je aan? Creatief? Klassiek? Of juist spontaan? Ook is het belangrijk dat er een goede klik is tussen jullie en de fotograaf, jullie moeten tenslotte volledig jezelf kunnen zijn op jullie prachtige dag.

Wat kost een trouwfotograaf?

Voor een trouwfotograaf betaal je gemiddeld tussen de €1.000 euro en €2.500 euro, afhankelijk van wat jullie wensen zijn. Bij Fotograaff.nl bieden we bruidsfotografie aan vanaf €1490,- euro. Hier zit het uurloon en de reiskosten bij inbegrepen, hier hoeft u dus geen meerprijs voor te betalen, ongeacht de locatie. Tevens zit hier een eerste kennismaking, 150 nabewerkte foto’s in JPG (op USB) en alle bestanden van jullie trouwdag in RAW-formaat bij inbegrepen. Voor een paar honderd euro extra krijg je ook een trouwalbum met de mooiste foto’s ingeplakt.

Tegen een meerprijs kunnen jullie ook kiezen voor bruidsfotografie én een trouwfilm. Bij het maken van de trouwfilm werken wij volgens het same-day-edit principe, dat betekend dat jullie ’s avonds nog jullie trouwclip kunnen bekijken met jullie gasten.

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk onze actuele prijzenlijst.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

    Je naam

    Je e-mail

    Je telefoonnummer

    Je bericht