Bruidsfotografie op Goeree Overflakkee door Arjo van der Graaff

Vorige week was het huwelijk van Rinus en Herriette. De week begon met een enorme wateroverlast op het eiland en na de vele regen had niemand zulk mooi weer verwacht op de woensdag.

Rinus kwam vanuit het gezellige Ouddorp naar de prachtige boerderij van de Slingerlandjes op de kop van het eiland, in Goedereede. Geheel in stijl was de fotolocatie op het landgoed Olaertduyn in Oostvoorne. De drie leuke bruidsmeiden waren er ook een deel van de fotoshoot bij. In het oude Raad en Polderhuis te Ouddorp werd er getrouwd. Daarna door naar het sfeervolle restaurant de Gouden Leeuw in Goedereede. Rinus en Herriette hadden dit perfect verzorgd. Een heel sympathiek bruidspaar met een stralende dag.

bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_123bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_110bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_133bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_114bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_124bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_127bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_125bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_120bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_111bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_109bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_112bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_121bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_122bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_113bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_126bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_115bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_128bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_129bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_130bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_131bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_132bruidsfotografie Goeree Overflakkee fotograaff_117

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in De Heeren van Ambacht

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Nieuwpoort

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Goes