Op donderdag 5 Maart waren Astrid en Arjo weer als team op stap voor foto en film , bij het huwelijk van Kisten en Arnold in kasteel Montfoort.

De drie honden stonden donderdag al onrustig te wachten in de prachtige boerderij van haar ouders in Noordeloos. Kirsten die een leidinggevende functie heeft moest het deze dag loslaten , en dat lukte prima.

Arnold kwam aangereden in de oldtimer van zijn Pa en had zijn ouders gelijk bij hem . Pa had een echte gendarmerie pet op het paste heel mooi bij het Franse autootje.

Na de fotoshoot naar kasteel Montfoort die als trouwlocatie heeft De Commanderije , een kleine trouw kapel in het centrum op loopafstand. Feest was op het Kasteel zelf , een prima verzorgde ambiance .

Toen het diner was afgelopen begon de feestavond  en aan het begin werd de same day edit trouwfilm van die dag vertoond . In het drukke seizoen als we beide reportages hebben filmen Joost of Joop dit maar ik vind het ook erg leuk een aantal keer zelf te doen.

Arnold en Kisten , we hebben beide van jullie genoten en van de hartelijkheid van jullie familie.

bruidsfotografie kasteel montfoort_755bruidsfotografie kasteel montfoort_760bruidsfotografie kasteel montfoort_748bruidsfotografie kasteel montfoort_747bruidsfotografie kasteel montfoort_750bruidsfotografie kasteel montfoort_749bruidsfotografie kasteel montfoort_756bruidsfotografie kasteel montfoort_761bruidsfotografie kasteel montfoort_752bruidsfotografie kasteel montfoort_753bruidsfotografie kasteel montfoort_759bruidsfotografie kasteel montfoort_751bruidsfotografie kasteel montfoort_738
bruidsfotografie kasteel montfoort_757bruidsfotografie kasteel montfoort_758bruidsfotografie kasteel montfoort_740bruidsfotografie kasteel montfoort_741bruidsfotografie kasteel montfoort_742bruidsfotografie kasteel montfoort_743bruidsfotografie kasteel montfoort_744bruidsfotografie kasteel montfoort_745bruidsfotografie kasteel montfoort_746

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Ouddorp

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther

Bekijk deze blog

Zeeuws Genieten

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Middelburg