Bruidsfotografie en Trouwfilm op Goeree- Overflakkee

Gisteren fotografeerde ik in fantastisch weer (ook dankzij de regen) het huwelijk van Ferdinand & Cindy in Ooltgensplaat op Goeree-Overflakkee . Joop van Houdt  filmde voor ons de same day edit Trouwfilm die hierbij te zien is .Dit kost je compleet 795,00 inclusief alles.

Joop is filmmaker en fotograaf en al heel lang een echte vriend. Joop zijn zoon  Joël van Houdt  is een wereldberoemde oorlogsfotograaf in Kabul (Afghanistan) en werkt daar voor de internationale kranten , de passie voor fotografie en film heeft hij duidelijk van Joop.

Een van zijn prijswinnende foto’s zie u hierbij, de foto is genomen met een reis van vluchtende Afrikanen in een boot naar Tenerife. Dit vluchtingenprobleem is immens en omdat beelden meer zeggen dan woorden heeft Joël die reis embedded gemaakt. Bij deze zeer gevaarlijke reis vanaf Afrika spoelde de boot met wanhopige mensen aan op het strand van Tenerife. Zijn geheugenkaartjes werden in beslag genomen en na een maandenlange strijd met de autoriteiten werden deze vrijgegeven en wereldwijd bekend .

Wegens enorme drukte met bruidsreportages , bedrijfsfotografie en bedrijfsfilms en portretten , is de laatste weken het bloggen van bruidsparen mij niet gelukt. En nu is het ook tijd voor vakantie samen met ons gezin.

 

Joop van Houdt topper trouwfilms_1483

JoelvHoudt_enteringeurope

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Jurriaan & Liesbeth bruidsfotografie Oranjerie Barneveld

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie De Burcht Leiden

Bekijk deze blog

Even een terugblik in de tijd

Bekijk deze blog

Liefdevolle trouw in de winter

Bekijk deze blog

Jos en Marijke en De Rotterdam in hartje Rotterdam