Huwelijk van Gerjan en Eline door bruidsfotograaf Arjo van der Graaff

Afgelopen donderdag was het stijlvolle huwelijk van Gerjan en Elise op het kasteel Staverden in Elspeet. Heel vroeg was de start bij Gerjan (erg sympathieke jongen). Het was gelukkig droog, met een beetje mist, heel mooi weer voor de Rolls die statig door de bossen reed. De pa van Gerjan had een mooie Zundapp staan die ik gelijk wel mee had willen nemen voor mijn jongens (jeugdsentiment). Gerjan en Eline hadden als fotolocatie Elburg gekozen. Dat was perfect uit de wind met een heel leuke winkelstraat en haven. De prachtige romantische jurk van Eline pastte daar heel mooi en de vriendin van Eline assisteerde top met de fotoshoot.

Erna was er een lunch in het Kasteel dat door Kasteelfeesten verzorgd werd, heel erg behulpzame mensen die ook voor een fotograaf super zijn om mee te werken.

Na de Kerk in Elspeet was er een ontroerend moment in de bibliotheek… Oma die in het ziekenhuis had gelegen gaf een ring aan de mooie bruid en iedereen was ontroerd door haar toespraak. Ook als fotograaf wacht je heel erg op deze journalistieke momenten.

In de avond was de receptie en het diner in dit kasteel Staverden, ook wel bekend als het Kasteel Met De Witte Pauwen.

Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1101Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1097Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1099Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1098Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1107Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1100Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1102Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1103Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1110Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1141Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1108Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1105Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1106Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1111Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1112Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1129Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1116Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1122Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1120Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1121Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1128Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1123Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1126Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1123Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1117Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1118Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1119Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1130Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1114Bruidsfotografie en huwelijk in Kasteel Staverden_1125

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Doesburg Enno & Esther

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in De Heeren van Ambacht

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Nieuwpoort

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Goes