We maken als fotografen en medewerkers van onze club Fotograaff een super tijd door in het Klein Handelsgebouw. Geen winkel meer zodat er meer focus op ons foto en film werk is, en vooral creatief contact met de nieuwe lichting beeldmakers. We hadden wel gehoopt gewoon tijd te hebben voor ons blog , maar het is gewoon nog drukker geworden met foto en film klussen.

Als er dan een een Struikje en Strientje trouwt dan kom je er eigenlijk niet onderuit :)) , ook omdat er lichtingen Struikjes bij ons gewerkt hebben.

Vrijdag vroeg begon het op de prachtige authentieke boerderij van Cor & Jennie, gewoon bij het aga fornuis met koffie en appeltaart. Regen en droog weer wisselde elkaar heel snel af , heel hollands erg uitdagend en triggert je creativiteit

Aranka woont niet ver, op tractor rij afstand , en was zo relaxt dat het brullend geluid van de mustang van Berend haar even tot spoed maande.

Ja en dan naar landgoed Twistvliet , gewoon om daar buiten te trouwen en in Italiaanse sferen te genieten, in een woord wow.

Een sfeerimpressie van deze dag met dit geweldige mooie bruidspaar.

Neem contact op

Wil jij meer van ons weten of heb jij een aantal vragen aan ons? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Bekijk deze blog

Wedding Marnix & Danielle

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie in Ouddorp

Bekijk deze blog

Bruidsfotografie wintertuin in Baarn 1 april

Bekijk deze blog

Zeeuws Genieten

Bekijk deze blog

Jurriaan & Liesbeth bruidsfotografie Oranjerie Barneveld

[jr_instagram id="2"]