Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar met een bedrijfsfilm kun je helemaal jouw boodschap goed overbrengen op de doelgroep. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal, wat je doet en wat je visie is. De perfecte manier om dit verhaal te vertellen is door middel van een bedrijfsfilm.

Een goed verhaal

Een bedrijfsfilm begint bij een goed verhaal. Videograaf Arjo van der Graaff komt graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. Welk verhaal wil je vertellen en hoe wil je dit vastleggen? Samen bedenken we een goed concept.

We filmen niet alleen de oppervlakte, maar we gaan op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt.

Unieke boodschap

Met je bedrijfsfilm wil je graag een unieke boodschap uitstralen, vertel wat je doet of waar je goed in bent. Wat onderscheidt jou van de concurrent? Hoe overtuig je de consument om met jou in zee te gaan? In de bedrijfsfilm vertellen we jouw unieke verhaal.

Jarenlange ervaring

Fotograaff heeft al jarenlang ervaring in het maken van bedrijfsfilms, zo hebben we onder andere films mogen maken voor Visbeen Transport, Flier Systems, Partner Logistics en Vakcolor. Doordat we gebruik maken van drones en stabilizers kunnen we vanuit verschillende hoeken stabiel beeldmateriaal filmen. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct altijd van uitstekende kwaliteit is.

Een dynamische film van de logistics activiteiten van Visbeen Transport.

Bedrijfsfilm in Zeeland

Wil jij graag een bedrijfsfilm laten maken en heb je een bedrijf in Zeeland? Of wil je graag mooie beelden filmen in de weidse omgeving van Zeeland? Fotograaff is gevestigd in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee. Wij komen uit de buurt en weten alle mooie plekjes te vinden. Van locaties aan zee, tot aan mooie steden met monumentale panden en schattige dorpskernen met stegen van kinderkopjes.

Wil jij meer informatie over een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail, via facetime of een persoonlijk gesprek in onze studio.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Zeelenberg Architectuur

  Bekijk deze blog

  Zendingswerk in Guinee Afrika

  Bekijk deze blog

  Bedrijfsclip voor flier systems

  Bekijk deze blog

  Visbeen Transport filmclip

  Bekijk deze blog

  Partner logistics bedrijfsfilm