Wat is jouw unieke boodschap? Waarom moet de consument  voor jou kiezen en niet voor de concurrent? Met een krachtige bedrijfsfilm kun je jouw verhaal vastleggen en de boodschap overbrengen op jouw doelgroep.


Een bedrijfsfilm voor Axxi auto, een clip van Sjaak (de eigenaar) en zijn passie voor auto’s. 

Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal. Bij Fotograaff proberen we dat verhaal vast te leggen en door middel van prachtige beelden extra kracht bij te zetten. Met behulp van onze camera’s, drones en stabilizers kunnen we vanuit allerlei hoeken stabiel beeldmateriaal schieten om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

Nut van een bedrijfsfilm

Mensen zijn visueel ingesteld, daardoor kan een bedrijfsfilm belangrijk zijn in de communicatie van jouw bedrijf. De kijker moet enthousiast worden van het verhaal dat je vertelt. Daarom gaan we samen op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt.

Videograaf Arjo van der Graaff komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen met jou bedenken jullie een goed concept met een krachtige boodschap.

Bekijk ons blog

Vele bedrijven zijn je al voorgegaan, we hebben onder andere films mogen maken voor Visbeen Transport, Flier Systems, Partner Logistics, Zeelenberg Architectuur en Vakcolor. Hier kun je alle bedrijfsfilms bekijken die wij hebben gemaakt.

Bedrijfsfilm in Rotterdam

Ben je geïnteresseerd in het maken van een bedrijfsfilm in Rotterdam? Heb je daar een bedrijf of wellicht wil je graag in de omgeving filmen? Fotograaff is gevestigd in Sommelsdijk, daarom weten we alle mooie plekjes in en rond Rotterdam te vinden. Deze kennis kunnen we optimaal benutten om zo tot een zo een mooi mogelijk resultaat te komen.

Wil jij meer informatie over een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail, via facetime of een persoonlijk gesprek in onze studio.

Heb je een vraag? Kom in contact met ons team!

Neem contact op

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Je bericht

  Bekijk deze blog

  Zeelenberg Architectuur

  Bekijk deze blog

  Zendingswerk in Guinee Afrika

  Bekijk deze blog

  Bedrijfsclip voor flier systems

  Bekijk deze blog

  Visbeen Transport filmclip

  Bekijk deze blog

  Partner logistics bedrijfsfilm